Asumispalvelupäällikkö

Kriminaalihuollon tukisäätiö on rikosseuraamustaustaisten ja heidän läheistensä selviytymistä ja elämänhallintaa edistävä valtakunnallinen asiantuntija ja palveluntuottaja, jolla on runsas 80 tukiasuntoa pääkaupunkiseudulla. Säätiön toimisto sijaitsee Kinaporinkadulla Helsingissä. Säätiö etsii kuuden kuukauden toimivapaasijaisuuteen:

ASUMISPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ (toimivapaasijaisuus 1.9.2017 - 28.2.2018)

Asumispalvelupäällikkö vastaa säätiön tukiasumispalveluista. Hänellä on johdettavanaan osaava ja kokenut, kuuden asumistyöntekijän tiimi. Tehtävään valittavalta edellytämme sosiaalityöntekijän pätevyyttä tai tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden kokemusta syrjäytyneiden, asunnottomien parissa työskentelystä ja esimiehenä toimimisesta. Lisäksi arvostamme päihde-/mielenterveystyön ja rikosseuraamusalan tuntemusta. Toiminnan tuloksellisuus, palveluhenkisyys ja hyvä tiimi- ja verkostotyöskentely ovat tehtävän avainsanoja.

Hakemukset ja CV palkkatoiveineen sähköpostiliitteenä osoitteeseen sanna.sunikka a krits.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat asumispalvelupäällikkö Olli Kaarakka p. 050 4144 118 ja toimitusjohtaja Sanna Sunikka p. 050 3271 226

Haku päättyy 07.06.2017 klo 16:00
VERKKOVARAANI